torsdag 29 mars 2012

Godisfluff

Detta är en kanonenkel tårtfyllning som kan varieras i det oändliga då den kan göras på mängder av olika sorters mjukt godis och därmed i mängder av olika smaker. Det är bara fantasin som sätter gränser. Fluffen blir lite krämigare om man gör den på skumgodis än om man gör den på t ex dumlekolor eller hårda karameller.

80-100 g godis (gör man fluff på tex Japp eller annan choklad tar man 150-200 g)
3 dl vispgrädde

Dela godiset i mindre bitar och smält det i grädden i en kastrull på låg värme. Rör om då och då så att det blir en jämn och klumpfri blandning. OBS! Låt det INTE koka upp, då går den inte att vispa. Låt blandningen svalna och ställ den sedan i kylen i minst 6 timmar, helst över natten. Vispa till ett jämnt fluff och fyll sedan din tårta med läckerheten :-)

poison?

What's...
your...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar